CORONAVIRUS

CORONAVIRUS

Update Coronavirus

In navolging  van de adviezen vanuit de Overheid en het RIVM hebben we besloten om onze praktijkvoering extra aan te passen. Wij vragen u om onderstaande punten goed door te lezen en hopen op uw begrip voor deze situatie.

Op dit moment is er vanwege het coronavirus een toenemende zorgvraag in onze praktijk. Dit betekent dat er hierdoor langere wachttijden zijn om een afspraak te maken.

In verband met de veiligheid en gezondheid van u, de andere patiënten en onze medewerkers kan het zijn dat we besluiten om een spreekuurafspraak om te zetten naar een telefonisch contact of direct een telefonisch contact afspreken.

Ook is het per direct niet meer mogelijk om bloed te prikken in onze praktijk, u dient hiervoor naar één van de Zuyderland locaties te gaan, zie voor meer informatie de website van zuyderland. In het Trefcentrum van Nuth kunt u op afspraak bloed laten prikken op dinsdag van 08.30 – 10.00 uur. Maak hiervoor online of telefonisch een afspraak. Neem het ingevulde bloedprikformulier mee naar de afspraak.

  • Blijft thuis bij de minste klachten van verkoudheid
  • Mensen die géén directe noodzaak hebben om naar de praktijk te komen, willen we vragen voorlopig hun bezoek uit te stellen Bij twijfel mag u ons vanzelfsprekend bellen voor overleg hierover.
  • Consulten worden strikt op tijd afgehandeld ivm met ook zo weinig mogelijk mensen in de wachtkamer te hebben. Dit betekent dat u uw vraag heel concreet moet stellen en voor moet bereiden.
  • Dit doen we enerzijds om de kans op besmetting te beperken, maar anderzijds ook om de gezondheidszorg in het algemeen te ontlasten Door deze maatregel kunnen wij bijvoorbeeld de assistentes inzetten om u telefonisch te adviseren en wordt het laboratorium van het ziekenhuis ontlast.

Via deze link vindt u betrouwbare informatie omtrent het Coronavirus en deze zal dagelijks aangepast worden aan de hand van de landelijke richtlijnen van het RIVM en de GGD.

Thuisarts: https://www.thuisarts.nl/nieuw-coronavirus

RIVM: https://www.rivm.nl/nieuws/actuele-inofrmatie-over-coronavirus

WIJ VRAGEN U MET KLEM BIJ (GEVOEL VAN) KOORTS EN/OF LUCHTWEGKLACHTEN ZOALS HOESTEN EN BENAUWDHEID ALLEERST TE BELLEN. KOM NIET NAAR DE PRAKTIJK ZONDER OVERLEG!!

Tel 045-5241260. Gebruik de spoedlijn optie 1 alleen voor levensbedreigende  situaties.

Wij proberen zo goed mogelijk de best passende zorg te leveren en hopen nogmaals op uw begrip voor deze situatie.

Met vriendelijke groet,

 

Alle medewerkers van Medisch Centrum Nuth

 Translate »
Call Now Button