Markt 25

6361 CB Nuth

045-5241260

Bij spoed toets 1

Spreekuren

POH Nuth Huisarts

Spreekuren

De praktijk is iedere werkdag geopend van 08:00-12:30 en van 14:00-17:00. Buiten deze openingstijden kunt u ons voor spoedgevallen bereiken via 045-5241260 en kiest u optie 1.

Het spreekuur is altijd op afspraak, in de ochtend van 08:00u tot 11:30u en ‘s middags een kort spreekuur van 15:30u tot 16:30u voor kleine klachten. U kunt telefonisch contact opnemen met de praktijk. De assistente bekijkt samen met u of deze klachten geschikt zijn voor het spreekuur in de middag.
 
Voor het maken van een afspraak kunt u tussen 08:00u -17:00u bellen of via het patiëntenportaal.

 

De assistente kan pas een afspraak voor u inplannen nadat zij via de telefoon goed heeft uitgevraagd met welke klachten u bij de huisarts/praktijkondersteuner wenst te komen. Bij het maken van een afspraak zal de assistente onder andere vragen naar de reden van uw contact. Zij is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijke inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid van uw eventuele klachten.
 
Wilt u een account aanmaken, dient u zich hiervoor eenmalig aan te melden via de assistente.
 
De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Voor een afspraak in de ochtend zijn er 15 minuten beschikbaar en voor een afspraak  in de middag 10 minuten. Beide afspraken zijn bedoeld voor één vraag.

Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak, zodat we er rekening mee kunnen houden in onze agenda.

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. Bijvoorbeeld omdat u te ziek, (tijdelijk) gehandicapt of slecht ter been bent. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.

De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. In de praktijk zijn de mogelijkheden voor onderzoek en behandeling beter.

Als u een huisbezoek wenst dan vragen wij u om voor 10 uur de praktijk te bellen. De huisbezoeken worden elke werkdag  gereden tussen 11:00-15:00.

Indien je een telefonische afspraak met je huisarts wilt bel je de assistente vóór 11:00, de assistente maakt dan een telefonische afspraak met de desbetreffende huisarts, controleert je telefoonnummer en de desbetreffende huisarts streeft ernaar om u volgens afspraak te bellen.
 
Uitslagen
 
Bel voor uitslagen tussen 14:00 en 17:00.
 
Recepten
 
Recepten kunt U de volgende dag na 15:00 in de apotheek ophalen. Dit is noodzakelijk omdat de artsen en de apotheker de recepten goed moeten controleren, en daarna pas kunnen afleveren.

Onze praktijkondersteuner GGZ biedt momenteel 3 mogelijkheden aan om een consult te voeren:

   1. Telefonisch consult: de POH-GGZ belt u op het afgesproken tijdstip. Het consult vindt telefonisch plaats.
   2. Beeldbellen: de POH-GGZ stuurt u op het afgesproken tijdstip een link via uw mailadres. Deze link kunt u openen op uw PC, tablet of smartphone. U kunt elkaar zien en horen zonder dat u naar de praktijk hoeft te komen.
   3. Face to Face: de mogelijkheid bestaat om een consult in de praktijk te hebben met de POH-GGZ. Voorwaarde is dat u geen klachten heeft aan uw luchtwegen. Ook worden er nog geen handen geschud en zal er een kunststof scherm tussen u en de POH-GGZ in staan voor de veiligheid.
   4. LIV. Dit is een e-health module waar u zelfstandig mee aan de slag kunt. Met deze app kunt u thuis werken aan uw herstel. LIV bevat oefeningen en tools met als doel mensen positief in hun kracht te zetten. Het is te gebruiken bij somberheid, rouw, slaapproblemen, angst, en zo meer.

Zoals gebruikelijk bespreekt u eerst met uw huisarts of een verwijzing naar de POH-GGZ zinvol voor u kan zijn. Vervolgens kunt u bij het maken van een afspraak aangeven in welke vorm u het consult wenst.

Translate »

Herhaalmedicatie

U kunt via deze website uw eigen chronisch actieve medicatie herhalen.

Als u langere tijd één of meerdere medicijnen gebruikt, heeft de apotheek speciaal voor u een gratis service: zij zorgen ervoor dat uw medicijnen op een vooraf afgesproken tijdstip klaar staan. U hoeft dan bijna nooit meer een herhaalrecept bij uw huisarts aan te vragen.

Call Now Button Skip to content