Medewerkers

foto norbert600

Sinds 1998 werk ik als huisarts met veel genoegen in Nuth. We hebben een prachtig vak waarin wij mensen kunnen bijstaan op diverse, vaak spannende momenten in hun leven. Naast het werk in Nuth ben ik betrokken bij de huisartsenopleiding van de Universiteit Maastricht, waardoor er meestal ook een huisarts in opleiding in Nuth het vak leert.
Ik woon in het mooie Heuvelland met mijn vrouw en twee kinderen. In mijn vrije tijd ben ik graag actief aan het sporten

Aanwezig op: maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.

Dhr. N.C.W.M. Egelie

Huisarts
nieuwe miranda600

Ik ben Miranda van Reisen. Ik werk sinds 2006 in Nuth.
Ik heb in 2005 de huisartsenopleiding in Maastricht afgerond. Je kan bij mij voor alle huisartsgeneeskundige vragen terecht. Door de natuurlijke rolverdeling in de praktijk zie ik relatief veel vrouwen met gynaecologische vragen. Daar heb ik mij wat meer in verdiept dus zodoende plaats ik ook spiraaltjes en implanons voor anticonceptie. Daarnaast ben ik ook geregistreerd als Reizigersgeneeskundig Huisarts.

Ik werk 4 dagen per week, de woensdag is mijn vrije dag. Ik ben getrouwd en heb 3 kinderen (pubers). Mijn hobby's zijn schaatsen, hardlopen, in de tuin werken, lekker eten en reizen.

Mw. M.T. van Reisen

Huisarts
Lieke Vogels Nuth

Sinds 2014 ben ik werkzaam als huisarts. De eerste jaren heb ik in verschillende praktijken gewerkt en sinds 2018 werk ik met veel plezier in Medisch Centrum Nuth. Het werken in een dorp en de gemoedelijke sfeer spreken me aan. Ik vind het een voorrecht om het vertrouwen te krijgen van mensen en betrokken te mogen zijn bij verschillende fasen van hun leven.
Naast mijn werk geniet ik graag van de prachtige Limburgse natuur en van mijn gezin met 2 jonge kinderen.
Aanwezig op: maandag, woensdag en vrijdag.

Mw. L.T.E. Vogels

Huisarts
Mw. J. W. M. Brouns

Mijn naam is Judith Brouns. Ik werk sinds 2016 als huisarts in Zuid-Limburg. Tevoren heb ik nog in ziekenhuizen in Roermond en Suriname gewerkt, deze ervaringen komen goed van pas. Sinds de zomer van 2020 werk ik drie dagen per week in Nuth; je kunt met allerlei huisartsgeneeskundige vragen bij mij terecht.
Ik vind het fijn om als huisarts te mogen werken en een passende bijdrage te kunnen geven aan iemands gezondheid.
Ik woon in Maastricht samen met mijn man en drie kinderen, daarnaast hou ik van hardlopen en muziek.

Mw. J.W.M. Brouns

Huisarts
Nuth

April 2016 startte mijn werk als huisarts. Samen met de patiënt kijken wat we kunnen bereiken is een van mijn favoriete onderdelen van werken in de zorg. Sinds mei 2020 doe ik dat hier, in Medisch Centrum Nuth, op de woensdagen. De rest van de week ben ik werkzaam in een andere huisartsenpraktijk en op de verschillende huisartsenposten in Midden-Limburg. Daarnaast sport, wandel en eet ik graag, allerleukst natuurlijk samen met mijn echtgenoot.

Mw. S.H.C.M. Smeets

Huisarts
mw. Valerie Fijen 600600

Ik ben Valerie Fijen, ik zit in het laatste jaar van mijn huisarts opleiding. Na mijn geneeskunde studie ben ik eerst bij de marine gaan werken als militair arts. Na vele omzwervingen ben ik weer terug in Limburg. Ik vind een open en eerlijke sfeer in de spreekkamer belangrijk. Op de praktijk in Nuth ben ik meestal op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag te vinden.

Mw. V. Fijen

Huisarts in opleiding
mw. Natascha Wijers, doktersassistent 600

Sinds het behalen van mijn diploma doktersassistente in 1993 ben ik al werkzaam in de praktijk. In deze tijd heb ik de praktijk zien veranderen van ``dorpspraktijk`` met praktijk aan huis tot het huidige Medisch Centrum. En juist deze veranderingen zorgen voor mij dat het vak blijft boeien. Door al deze jaren heb ik vaak aan 1 woord genoeg om te weten wie ik aan de telefoon heb. Persoonlijk contact en respect vind ik heel belangrijk.
Ik woon in Hulsberg met mijn man en 2 kinderen.
Lekker koken en eten maken mij blij. Verder geniet ik van mooie reizen en in mijn vrije tijd speel ik graag tennnis en ben ik in de sportschool te vinden.
Aanwezig op: dinsdag, woensdag en vrijdag.

Natascha Wijers-van Kessel

Doktersassistente
foto ruby600

Sinds 2005 ben ik werkzaam in Nuth. De eerste jaren werkte ik als doktersassistente maar in 2011 heb ik de opleiding tot praktijkondersteuner somatiek gevolgd en met succes afgerond. Sindsdien heb ik mijn eigen spreekuur voor mensen met Hart- en vaatziekten, COPD, astma, ouderenzorg en Diabetes Mellitus. Hiernaast werk ik nog steeds met veel plezier met mijn collega’s als doktersassistente. Juist mijn dubbelrol maakt het werk veelzijdig en interessant.
Naast mijn werk geniet ik van mijn gezin, lekker eten met vrienden, muziek, lezen en wandelen in ons heuvelland of vakanties in de bergen in Frankrijk.
Aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdagochtend.

Ruby Isenborghs-Hanckmann

Doktersassistente / Praktijkondersteuner
Suzy Iniguez Hollanders

1 april 2007, de dag na het afronden van mijn opleiding, ben ik met veel plezier gestart als doktersassistente in Nuth.
Als eerste aanspreekpunt in de praktijk besef ik, dat hulpvaardigheid, vriendelijkheid, begrip en empathie erg belangrijk zijn voor de mensen/zorgvragers die bij ons komen.
Naast het veelzijdige alledaagse werk (afspraken maken, recepten voorschrijven, advies geven, medisch technische handelingen uitvoeren) neem ik ook een stukje van de praktijkadministratie voor mijn rekening. Deze combinatie maakt het werk nóg leuker.
In mijn vrije tijd geniet ik van wandelen, lezen, lekker koken en boven alles natuurlijk van mijn gezin.
Aanwezig op: maandag, dinsdag, woensdag en donderdagochtend.

Suzy Iniguez Hollanders

Doktersassistente
Maartje

Ik ben Maartje Jorritsma. Sinds juni 2019 ben ik werkzaam bij Medisch Centrum Nuth. Ik ben geboren en getogen in Nuth en woon inmiddels samen met mijn partner en dochter Lieke in Duitsland, vlak aan de Nederlandse grens. In 2009 heb ik de opleiding tot doktersassistente afgerond en heb vervolgens gedurende 10 jaar bij de praktijk van drs. Hermans in Nuth gewerkt in combinatie met de huisartsenpost. Vanaf september 2020 werk ik enkel nog bij Medisch Centrum Nuth. Mijn werkzaamheden zullen bestaan uit medisch technische handelingen, administratieve taken evenals het klaar staan voor allerlei zorgvragen van onze patiënten. De diversiteit maakt het werken in deze praktijk zo leuk. Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Maartje Jorritsma

Doktersassistente
Kimberly Steins

Ik ben Kimberly Steins. Ik werk sinds Februari 2020 in Nuth.
In 2017 heb ik de opleiding tot Doktersassistente afgerond. Tijdens mijn opleiding heb ik stage gelopen in Medisch Centrum Nuth.
Mijn werkzaamheden bestaan uit administratieve taken zoals telefoneren of herhaalmedicatie voorschrijven maar ook uit medisch technische handelingen waaronder hartfilmpjes maken of injecteren.
Mijn hobby's zijn fitnessen, reizen, lekker eten en winkelen.
Ik ben werkzaam op de maandag, dinsdagochtend, woensdag, donderdag en vrijdag.

Kimberly Steins

Doktersassistente
Sandra Gilissen Nuth

Ik ben Sandra Gilissen, sinds 2003 werkzaam als praktijkondersteuner / verpleegkundige in Medisch Centrum Nuth. Ik heb de A- opleiding gevolgd , daarna de HBO- V en vervolgens de opleiding tot Praktijkondersteuner Somatiek. Ik heb voorheen in het ziekenhuis en in de thuiszorg gewerkt en maak nog steeds veel gebruik van deze opgedane werkervaring. Ik begeleid mensen met Diabetes, Astma / COPD, Hart en vaatziekten en als verpleegkundige vind ik het heel fijn om me bezig te houden met wondzorg en het begeleiden van mensen in de palliatieve fase en ouderenzorg. Net de afwisseling van spreekuur / visites en een stukje technische zorg maken het werk voor mij na al die jaren nog steeds heel interessant. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen ( pubers) en vind het heerlijk om met mijn gezin bezig te zijn, met vrienden af te spreken, te gaan wandelen in het Heuvelland en een bezoekje te brengen aan de sportschool.
Aanwezig op: maandag, dinsdag en donderdag.

Sandra Gilissen- Hensgens

Praktijkondersteuner / Verpleegkundige
GGZ Mieke Selis 600

Sinds 2018 werk ik met plezier in Medisch Centrum Nuth als POH-GGZ. Mijn insteek is om samen met de cliënt op zoek te gaan naar de best mogelijke zorg binnen de GGZ. Hierbij maak ik gebruik van o.a. 20 jaar werkervaring binnen de GGZ, de Jeugdzorg en de Vrouwenopvang. Ik geniet niet alleen van het samenwerken met collega’s en cliënten, maar ook van wandelen in het mooie Limburgs Landschap.

Mieke Selis

POH-GGZ
Aafke Schoonbrood Nuth

Ik ben Aafke Schoonbrood, geboren en getogen in het heuvelland. Sinds juli 2020 werk ik als praktijkondersteuner Somatiek in Medisch centrum Nuth. Ik heb mijn opleiding als HBO verpleegkundige en praktijkondersteuner somatiek afgerond. Tijdens mijn werk als praktijkondersteuner begeleid ik met veel plezier ouderen en patiënten met hart- en vaatziekten, suikerziekte, astma/COPD en stoppen met roken.
Aanwezig op: maandag en woensdag.

Aafke Schoonbrood

POH Somatiek
Via onze WebApp kunt u gemakkelijk en snel een E-consult sturen.
Call Now Button
Translate »